Referenties

Ik heb inmiddels een vijftal behandelingen bij Oene ondergaan.

Hij was de eerste behandelaar die echt verbetering realiseerde bij de klachten rond mijn fronzen shoulder. Inmiddels ben ik bijna weer helemaal hersteld.

Dit heeft hij voor elkaar gekregen door mijn schouder te behandelen, maar ook door mijn rug en eigenlijk mijn hele persoon daarin mee te nemen.

Oene luistert, voelt en behandelt!

Klasse!

Van Kees-Jan Swart.

————————————————————————————————————————-

Hallo, ik ben Marianne en wil graag over mijn ervaringen met de massage van Oene iets vertellen.

Zelf ben ik ruim 25 jaar masseur, en heb al vele massage’s aan den lijve ondervonden.

Oene is zeer bekwaam technisch gezien en een zeer ervaren masseur.

Naast dat heeft Oene een zeer intuïtieve, betrokken en uiterst voorzichtige, maar doortastende manier van werken….fysiologisch goed wetend hoe het lijf in elkaar zit en hoe het te benaderen.

Daarnaast is Oene in staat contact te maken met het lichaam als naast spieren botten etc. er ook een emotioneel lichaam is dat zijn eigen taal spreekt.

Dat was voor mij zo bijzonder, en heeft mij emotioneel maar ook fysiek zoveel ruimte gegeven en vermindering van pijn, dat had ik echt nog nooit zo ervaren.

Als het kon zou ik dat elke week wel willen ervaren, al is het alleen al voor het feit dat ik dichter bij mij zelf kan komen .

Ik zal nog heel veel kunnen vertellen maar ik zou zeggen, ervaar het zelf, geef je jezelf de kans jezelf te ontmoeten en te verlichten van pijn verdriet.

Geniet van de echte aandacht voor jou,

Marianne

————————————————————————————————————————-

Oene Gerritsma is niet alleen een zeer ervaren masseur hij is feitelijk ook een counselor, raadgever met diepe kennis over niet alleen het lichaam, maar ook de mens als geheel.  Een goede masseur en fijn mens.

De technieken die hij beheerst en die ik zelf heb mogen ervaren zijn feitelijke duizenden jaren oud, maar in het Westen en Nederland nieuw, Esoterische Massage technieken, maar ook andere healing technieken of traditionele massages.

Oene heeft mij ondersteund met het healen van een long infectie. Dat moest ik uiteindelijk zelf doen, maar hij zorgde dat ik de pijnen kon los laten op een hele ontspannen en tedere manier.

Ik kan Oene dan ook van harte aanbevelen.

Willem Plandsoen.

————————————————————————————————————————-